Asturias Paraíso Natural

Circuitos

6 días / 5 noches

 

Asturias Paraíso Natural

 

Salida:

Domingo 9 de Julio

 

Visita incluida:
Gijón – Avilés – Covadonga – Cangas de Onís – Museo de la Mineria – Oviedo . Cabo de Peñas – Luancho – Cudillero – Villaviciosa – Tazonez – Asturias
Precio por persona: 679€

PROGRAMA DE VIATGE

DIA 1.- ORIGEN – SARAGOSSA – ASTÚRIES

Sortida des dels punts d’origen en autocar acompanyats per la nostra guia cap a Burgos. Dinar en un restaurant (inclòs). Arribada a l’Hotel Silvota 3* a Lugo de Llanera o similar. Lliurament de claus, sopar i allotjament.

DIA 2.- GIJÓN – AVILÉS

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Gijón, capital de la Costa Verda, amb una panoràmica de la ciutat amb guia local (inclòs). Veurem la Universitat Laboral, recorrerem els seus jardins i patis, continuarem per la zona rural de Gijón fins arribar a l’impressionant Cap de San Lorenzo, on es troba el Mirador de la Providència amb una vista general de la ciutat i la seva badia. Seguirem pel barri històric de Cimavilla, on es troba l’antic poblat de pescadors, l’Ajuntament i l’Església de Sant Pere. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda, visita a Avilés, on veurem el major casc antic amb porxades d’Espanya, els seus carrers medievals i places, l’immens Parc del Marquès de Ferrera i, per descomptat, no ens podem anar sense veure la seva famosa “Monstrua”. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3.- COVADONGA – CANGAS DE ONÍS MUSEU DE LA MINERIA

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Nacional de Covadonga, situat al cor dels Pics d’Europa. Visita al Santuari de la Mare de Déu de Covadonga i la Santa Cova, on es venera la imatge de la Santiña. Continuant cap a Cangas de Onís, panoràmica de la primera capital del Regne d’Astúries. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda, visita a la Conca del Nalón fins arribar a El Entrego, entrada al Museu de la Minería (inclòs), situat en una antiga explotació minera, farem un recorregut per la història de la mineria asturiana. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4. – OVIEDO – CABO DE PEÑAS – LUANCO

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita a Oviedo amb guia local (inclosa). Visitarem la capital del Principat d’Astúries, podrem admirar el Palau de Congressos Princesa Letícia, el Teatre Campoamor, la Plaça d’Amèrica, el Camp de Sant Francesc… Visita al barri històric, exteriors de la Catedral de Sant Salvador, el Monestir de Sant Pelai, els carrers medievals de Rua, Santa Ana o Mon… Plaça Trascorrales amb el seu monument a “la lletgera”, acabant en el Mercat del Fontán. Tornada a l’hotel i dinar. Per la tarda, visita al Cap de Peñas, Mirador del Cantàbric amb espectaculars penya-segats. Arribada a Luanco, vila marinera que en el seu dia va ser un dels ports baleners més importants del Cantàbric. Tornada a l’hotel per sopar i allotjament.

DIA 5. – CUDILLERO – VILLAVICIOSA – TAZONES

Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida per visitar Cudillero, en forma d’amfiteatre, tenen les seves cases esglaonades en el penya-segat al voltant del port vell, seguim fins a Villaviciosa, important centre de producció de sidra asturiana. Visita a la fàbrica “Sidra El Gaitero” amb degustació (inclosa). Continuació cap a Tazones, petit poble pesquer, el major atractiu del qual resideix en el seu caseriu popular, conserva els seus vells carrers empedrats i les seves típiques cases marineres. Tornada a l’hotel per sopar i allotjament.

DIA 6. – ASTÚRIES – SARAGOSSA – ORIGEN

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Burgos. Dinar en restaurant (inclos). Continuació del viatge cap a Saragossa per autopista fins a arribar als nostres llocs d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

El preu inclou:

Transport en autocar

-Guia acompanyant

-Hotel Silvota 3* a Lugo de Llanera o similar

-Pensió completa amb aigua i vi a les menjars

-Guies locals a Oviedo, Gijón i Avilés

-Àpats en restaurant anada i tornada

-Assegurança assistència en viatge.

 

El preu no inclou:

– Suplement Hab. Individual: 105€, Assegurança de Cancel·lació: 30€, guies oficials, despeses personals i tot el no descrit en el programa de viatge detallat.

Nota: L’itinerari podrà veure’s modificat per força major aliena a l’agència de viatge.

PROGRAMA DE VIAJE

DÍA 1.- ORIGEN – ZARAGOZA – ASTÚRIAS

Salida de los puntos de origen, en autocar acompañados por nuestra guía dirección Burgos. Almuerzo en Restaurante (incluido). Llegada al Hotel Silvota 3* en Lugo de Llanera o similar. Entrega de llaves cena y alojamiento.

DÍA 2.- GIJÓN – AVILÉS

Desayuno en el hotel. Salida hacia Gijón, capital de la Costa Verde, panorámica de la ciudad con guía local (incluido), veremos la Universidad Laboral recorreremos sus jardines y patios, seguiremos por la zona rural de Gijón hasta llegar al impresionante Cabo de San Lorenzo donde se encuentra el Mirador de la Providencia con una vista general de la ciudad y su bahía, seguiremos por el barrio histórico de Cimadevilla donde se encuentra el antiguo poblado de pescadores, el Ayuntamiento y la Iglesia de San Pedro. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde visita a Avilés, veremos el mayor casco histórico con soportales de España, sus calles medievales y plazas, el inmenso Parque del Marqués de Ferrera y por supuesto no nos podemos ir sin ver su famosa “Monstrua”. Regreso al hotel cena y alojamiento.

DÍA 3.- COVADONGA – CANGAS DE ONÍS MUSEO DE LA MINERIA

Desayuno en el hotel. Salida hacia el Parque Nacional de Covadonga, situado en pleno corazón de los Picos de Europa. Visita al Santuario de la Virgen de Covadonga y la Santa Cueva, donde se venera la imagen de la Santiña. Continuando a Cangas de Onís, panorámica de la primera Capital del Reino Astur. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde visita a la Cuenca del Nalón hasta llegar a El Entrego, entrada al Museo de la Minería (incluida), ubicado en una antigua explotación minera, haremos un recorrido por la historia de la minería asturiana. Regreso al hotel cena y alojamiento.

DÍA 4. – OVIEDO – CABO DE PEÑAS – LUANCO

Desayuno en el hotel. Por la mañana visita a Oviedo, con guía local (incluido), visitaremos la capital del principado de Asturias, podremos admirar el Palacio de Congresos Princesa Leticia, el Teatro Campoamor, Plaza de América, Campo de San Francisco… Visita del barrio histórico, exteriores de la Catedral de San Salvador, el Monasterio de San Pelayo, las calles medievales de Rua, Santa Ana ó Mon… Plaza Trascorrales con su monumento a “la lechera”, terminando en el Mercado del Fontan. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde visita a Cabo de Peñas, Mirador del Cantábrico con espectaculares acantilados. Llegada a Luanco, villa marinera que en su día fue uno de los puertos balleneros más importantes del Cantábrico. Regreso al hotel cena y alojamiento.

DÍA 5. – CUDILLERO – VILLAVICIOSA – TAZONES

Desayuno en el hotel. Por la mañana salida para visitar Cudillero, en forma de anfiteatro tienen sus casas escalonadas en el acantilado en torno al puerto viejo, seguimos haasta Villaviciosa, importante centro de producción de sidra asturiana. Visita a la fábrica “Sidra El Gaitero” con degustación (incluida). Continuación hacia Tazones, pequeño pueblo pesquero, cuyo mayor atractivo reside en su caserío popular, conserva sus viejas calles empedradas y sus típicas casas marineras. Regreso al hotel cena y alojamiento.

DÍA 6. – ASTÚRIAS – ZARAGOZA – ORIGEN

Desayuno en el hotel y salida hacia Burgos. Almuerzo en Restaurante (incluido). Continuación del viaje hacia Zaragoza por autopista hasta llegar a nuestros lugares de origen, esperando volver a verlos muy pronto.

 

El precio incluye:

-Transporte en autocar

-Guía acompañante

-Hotel Silvota 3* en Lugo de Llanera o similar

-Pensión completa con agua y vino en las comidas

-Guías locales en Oviedo, Gijón y Avilés

-Comidas en restaurante ida y vuelta, seguro asistencia en viaje.

 

El precio no incluye:

Suplemento Hab. Individual: 105€

– Seguro de Cancelación: 30€

– Guías oficiales, gastos personales y todo lo no descrito en el programa de viaje detallado.

Nota: El itinerario podrá verse modificado por fuerza mayor ajena a la agencia de viaje.

Información y Reservas

93 118 05 05664 486 033

Horario de lunes a viernes de 10:00 a 14:00 y de 15:00 a 18:00

Escríbenos por WhatsApp

672 609 408 

Teléfono de Asistencia en el Viaje 24h

680 251 140

Descargarte el folleto de este apetecible viaje smile

Puedes compartir este viaje con quien tú quieras

Puntos de salida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 263 (P. Bus – Metro Sagrera) Centre Estudis Roca

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

**Altres parades a consultar amb un mínim de 8 persones**

Contacta con nosotros