Delta del Ebro y Crucero con Mariscada

Escapada

3 días / 2 noches

 

Delta del Ebro y Crucero con Mariscada

 

Salida:

Viernes 16 de Junio

 

Visita incluida:
Ecomuseo del Parque Natural del Delta del Ebro – Mistral Bonsáis – Ametlla de Mar – Tortosa – Amposta – Crucero
Precio paor persona: 289€

PROGRAMA DE VIATGE

DIA 1. ORIGEN – DELTEBRE – AMETLLA DE MAR

Sortida dels punts d’origen, en autocar i acompanyats per la nostra guia, direcció Terres de l’Ebre. Breus parades en ruta (esmorzar no inclòs). Continuarem el viatge fins a arribar a Deltebre, per a visitar el Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Coneixerem els ambients naturals típics de la zona, com el riu, les llacunes, els arrossars i el bosc de ribera. Arribada a l‘Hotel Ametlla de Mar 4* o similar. Lliurament de claus i dinar. Sortida per a visitar Mistral Bonsais, on veurem la col·lecció de bonsais centenaris més gran d’Europa. Retorn a l’Ametlla de Mar on realitzarem un passeig per aquesta bella població de la costa. Retorn a l’hotel, sopar, animació i allotjament.

DIA 2. TORTOSA – AMPOSTA

Esmorzar a l’hotel. Visita a Tortosa on destaquem la Catedral de Santa María, la Plaça de la Cinta, el Carrer de la Rosa i la Jueria. Retorn a l’hotel i dinar. Visita a Amposta, veurem entre altres el seu famós Pont. Retorn a l’hotel, sopar, animació i allotjament.

DIA 3. CREUER DELTA DE L’EBRE – ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Ens desplaçarem fins a l’Embarcador de l’Illa de Buda per a fer un Creuer navegant riu avall observant l’Illa de Buda, Port de Deltebre, Campos d’arrossars, Monticle de les Verges, Illa de St. Antonio i El Garxal (zona nidificant d’ocells), fins a arribar a l’actual desembocadura del Riu Ebre i la Gola de Sorrapa. Dinar a bord amb Mariscada. A una hora prudencial retorn al lloc d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

El preu inclou:

• Transport en autocar i guia acompanyant.

• Hotel Ametlla de Mar 4* o similar.

• Pensió completa amb aigua i vi en els menjars.

• Creuer amb dinar.

• Entrada ecomuseu.

• Taxa turística i assegurança d’assistència en viatge.

 

El preu no inclou:

• Suplement Hab. Individual: 40€, Assegurança de Cancel·lació: 30€, guies oficials, despeses personals i tot el no descrit en el programa de viatge detallat.

Nota: L’itinerari podrà veure’s modificat per força major aliena a l’agència de viatge.

PROGRAMA DE VIAJE

DÍA 1. ORIGEN – DELTEBRE – AMETLLA DE MAR

Salida de los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, dirección Terres de l’Ebre. Breves paradas en ruta (desayuno no incluido). Continuaremos el viaje hasta llegar a Deltebre, para visitar el Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Conoceremos los ambientes naturales típicos de la zona, como el río, las lagunas, los arrozales y el bosque de ribera. Llegada al Hotel Ametlla de Mar 4* o similar. Entrega de llaves y almuerzo. Salida para visitar Mistral Bonsáis, donde veremos la colección de bonsáis centenarios más grande de Europa. Regreso a l’Ametlla de Mar donde realizaremos un paseo por esta bella población de la costa. Regreso al hotel, cena, animación y alojamiento.

DÍA 2. TORTOSA – AMPOSTA

Desayuno en el hotel. Visita a Tortosa donde destacamos la Catedral de Santa María, la Plaza de la Cinta, la Calle de la Rosa y la Judería. Regreso al hotel y almuerzo. Visita Amposta, veremos entre otros su famoso Puente. Regreso al hotel, cena, animación y alojamiento.

DÍA 3. CRUCERO DELTA DE L’EBRE – ORIGEN

Desayuno en el hotel. Nos desplazaremos hasta el Embarcadero de la Isla de Buda para hacer un Crucero navegando río abajo observando la Isla de Buda, Puerto de Deltebre, Campos de arrozales, Montículo de las Vírgenes, Isla de St. Antonio y El Garxal (zona nidificante de aves), hasta llegar a la actual desembocadura del Río Ebro y la Gola de Sorrapa. Almuerzo a bordo con Mariscada. A una hora prudencial regreso al lugar de origen, esperando volver a verles muy pontro.

 

El precio incluye:

• Transporte en autocar, guía acompañante.

• Hotel Ametlla de Mar 4* o similar.

• Pensión completa con agua y vino en las comidas.

• Crucero con almuerzo.

• Entrada ecomuseo.

• Tasa turística y seguro asistencia en viaje.

El precio no incluye:

• Suplemento Hab. Individual: 40€, Seguro de Cancelación: 30€, guías oficiales, gastos personales y todo lo no descrito en el programa de viaje detallado.

Nota: El itinerario podrá verse modificado por fuerza mayor ajena a la agencia de viaje.

Información y Reservas

93 118 05 05664 486 033

Horario de lunes a viernes de 10:00 a 14:00 y de 15:00 a 18:00

Escríbenos por WhatsApp

672 609 408 

Teléfono de Asistencia en el Viaje 24h

680 251 140

Descargarte el folleto de este apetecible viaje smile

Puedes compartir este viaje con quien tú quieras

Puntos de salida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 263 (P. Bus – Metro Sagrera) Centre Estudis Roca

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

**Altres parades a consultar amb un mínim de 8 persones**

Contacta con nosotros