Bellezas de Paris y la Costa de Normandía

Crucero Fluvial

8 días / 7 noches

 

Bellezas de Paris y la Costa de Normandía

 

Salida:

Jueves 17 de Agosto

 

Visitas incluidas:
París – Veron – Duclair – Honfleur – Rouen – Andelys 
Precio por persona: 1.825€

PROGRAMA DE VIATGE

DIA 1. BARCELONA – PARÍS

Sortida des de Barcelona-Sants per agafar el tren d’alta velocitat amb destinació París. Arribada, recollida de l’equipatge i trasllat al port per a l’embarcament a les 18:00 h. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord i allotjament. Navegació nocturna per gaudir de París Il·luminat (en funció del nivell de l’aigua).

DIA 2. PARÍS

Esmorzar a bord. Al matí, visita guiada de París, que ens permetrà conèixer els llocs mítics de la capital. (Camp de Mart, Barri Llatí, L’Òpera Garnier, Arc de Triomf, etc.). Retorn al vaixell per al dinar. Tarda lliure per passejar pels voltants. Retorn al vaixell, sopar i allotjament.

DIA 3. VERNON

Esmorzar al vaixell. Matí de navegació. Dinar al vaixell. A la tarda sortida a peu acompanyats pel nostre guia per visitar Vernon. És només una ciutat petita, no està plena de monuments de gran èxit, però el que sí que té és una xarxa de carrers antics amb cases amb entramat de fusta des del 1.100 fins al 1.600. Les parts més antigues estan al voltant de la col·legiata, i val la pena anar a poc a poc per no perdre res. Un dels edificis més bonics de la ciutat, la Maison du Temps Jadis amb voladissos és l’Oficina de Turisme del departament de l’Eure. Notre-Dame de Vernon, les parts més antigues són el cor i el creuer de finals dels anys 1.000, mentre que el deambulatori que envolta el presbiteri és del 1100, el que el converteix en un dels més antics de Normandia. El meravellós rosetó és d’estil gòtic extravagant del segle XIV, i just sota d’ell, a la galeria, es troba l’orgue de l’església, elaborat en el segle XVII. Retorn al vaixell, sopar i allotjament. Nit d’animació.

DIA 4. DUCLAIR

Esmorzar al vaixell. Matí de navegació. Dinar al vaixell. A la tarda sortida a peu acompanyats pel nostre guia per visitar Duclair, Habitada des del període gàl·lic, el territori de Duclair coneix un desenvolupament real que des de l’antiguitat romana. Les abadies d’ona de la construcció a l’Edat Mitjana segueix prosperant la ciutat, el que li permet gaudir de la seva influència cultural i econòmica. Ella sap que una història turbulent al llarg dels segles, incloent la invasió britànica de la Guerra dels Cent Anys i la famosa batalla de DuclairEl 1940, avui en dia, Duclair atreu als visitants que passen per la zona buscant experimentar una ciutat plena d’autenticitat i patrimoni històric de gran interès. Avui en dia classificada com a monument històric, l’església de St. Denis data del segle XI, un període en què va mantenir la seva nau. Reconstruïda al llarg dels segles, s’ha convertit en una torre del segle XII, un portal renaixentista i tacades dels segles XIV i XV. Totalment restaurada. Retorn al vaixell, sopar i allotjament. Nit d’animació.

DIA 5. HONFLEUR

Esmorzar a bord. Al matí sortida a peu acompanyats pel nostre guia per visitar Honfleur, una joia! T’enduran els encants d’aquest poble de pintors. Un poble amb boniques carreretes bordades cases amb façanes d’entramats de fusta, botigues i restaurants típics converteixen aquest port normand en un dels llocs més bonics de la costa del nord de França. El lloc excepcional del Vieux-Bassin, al centre de la ciutat, i les cases estretes i altes que l’envolten. La Lieutenance i la porta de Caen, vestigis de les fortificacions. El Pont de Normandia: Es tracta d’un dels ponts més grans del món. Uneix Baixa Normandia amb Alta Normandia. Sortint des de Honfleur, creua el Pont de Normandia i aprofita per visitar Le Havre, el centre del qual està classificat per la Unesco. Retorn al vaixell i dinar. A la tarda lliure per passejar pels voltants. Retorn al vaixell, sopar i allotjament.

DIA 6 ROUEN

Esmorzar a bord. Matí de navegació. Dinar al vaixell. A la tarda sortida a peu acompanyats pel nostre guia per visitar Rouen. Farem un passeig per algunes de les etapes més interessants de la història de França, un lloc on un víking es va convertir en Duc de Normandia donant el nom a la regió. També el lloc on Ricard Cor de Lleó, Duc normand que va arribar a ser rei d’Anglaterra, té enterrat el seu cor, i la ciutat on van cremar a la foguera a Joana d’Arc, heroïna i Patrona de França. El millor lloc de Normandia per veure les típiques cases entramades. La visita de Rouen es centrarà a la Rue du Gros Horloge, és a dir, el carrer del rellotge que et porta des de la plaça del Mercat Vell a la catedral. El que et sorprendrà en el teu passeig pel centre de Rubén és la gran quantitat de tradicionals cases tradicionals normandes. Quan passeges pel centre de Rouen pots saber quan una casa és anterior a l’any 1.500 perquè fins a aquesta data els edificis

DIA 7. ROUEN – LES ANDELYS

Esmorzar a bord. Matí de navegació. Dinar a bord. A la tarda, sortida a peu acompanyats pel nostre guia per visitar Les Andelys, situat en un dels llocs més bonics de França, als meandres del riu Sena, terreny que només podia atreure una corona de França desitjosa d’obrir-se pas cap al mar. En aquesta localització, el castell Gaillard presenta una posició estratègica sobre un penya-segat que domina la vall d’aquest tram final del riu. Entre 1196 i 1198, Ricard Cor de Lleó, rei d’Anglaterra i Duc de Normandia, va erigir el castell Gaillard sobre un penya-segat per protegir el ducat i la ciutat de Rouen, la seva capital. Veritable obra mestra de l’arquitectura militar, i malgrat estar molt avançada a la seva època, la fortalesa no va resistir als assalts de Philippe Auguste el 1204. Retorn al vaixell per sopar de gala, animació i allotjament.

DIA 8. PARÍS

Esmorzar a bord. Desembarcament a París a les 09:00 h. Lliurament de picnic i trasllat a l’estació on agafarem el TGV direcció a Barcelona. Arribada i comiat esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

 

VISITES INCLOSES:

 • Navegació nocturna de París Il·luminat
 • Visita guiada amb autocar de París
 • Visita peatonal a Vernon
 • Visita peatonal a Duclair Visita peatonal a Honfleur
 • Visita peatonal a Rouen
 • Visita peatonal a Les Andelys

EL PREU INCLOU:

 • Tren d’alta velocitat Barcelona-París i París-Barcelona
 • Guia acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Vaixell Beethoven, de 4 àncores, de la companyia CroisiEurope, amb ascensor, en cabines dobles exteriors al primer pont o en cabines dobles exteriors al pont intermig
 • Pensió completa al vaixell, des del sopar del primer dia fins al esmorzar de l’últim dia, amb una refinada cuina francesa
 • Begudes incloses en totes les menjades i al bar del vaixell, excepte les cartes especials
 • Còctel de benvinguda Sopar de Gala
 • Wifi gratuït al vaixell
 • Auriculars individuals en les excursions
 • Assegurança d’assistència en viatge
 • Assegurança de cancel·lació
 • Impostos portuaris

EL PREU NO INCLOU:

 • Suplement habitació individual: 645€
 • Suplement cabina pont intermig: 199€
 • Suite pont principal: 199€
 • Menjar del primer dia Begudes al bar del vaixell de cartes especials
 • Entrades i guies oficials no inclosos en el programa de viatge
 • Despeses de caràcter personal
 • Excursió opcional de dia complet a les platges del desembarcament de Normandia (Reserva obligatòria abans de la sortida) 150€ per persona

PROGRAMA DE VIAJE

DÍA 1. BARCELONA – PARÍS

Salida desde Barcelona-Sants para coger el tren de alta velocidad con destino París. Llegada, recogida del equipaje y traslado al puerto para el embarque a las 18:00 h. Presentación de la tripulación y cóctel de bienvenida. Cena a bordo y alojamiento. Navegación nocturna para disfrutar de París Iluminado (en función del nivel del agua).

DÍA 2. PARÍS

Desayuno a bordo. Por la mañana visita guiada de París, que nos permitirá conocer los lugares míticos de la capital. (Campo de marte, Barrio Latino, La Opera Gardnier, Arco de Triumfo etc). Regreso al barco para el almuerzo. Tarde libre para pasear por los alrededores. Regreso al barco, cena y alojamiento.

DÍA 3. VERNON

Desayuno en el barco. Mañana de navegación. Almuerzo en el barco. Por la tarde salida peatonal acompañados por nuestro guía para visitar Vernon. es solo una ciudad pequeña, no está repleta de monumentos de gran éxito, pero lo que sí tiene es una red de calles antiguas con casas con entramado de madera desde el 1.100 hasta el 1.600. Las partes más antiguas están alrededor de la colegiata, y vale la pena ir despacio para no perderse nada. Uno de los edificios más bonitos de la ciudad, la Maison du Temps Jadis con voladizos es la Oficina de Turismo del departamento de Eure. Notre-Dame de Vernon, Las partes más antiguas son el coro y el crucero de finales de los años 1.000, mientras que el deambulatorio que rodea el presbiterio es del 1100, lo que lo convierte en uno de los más antiguos de Normandía. El maravilloso rosetón es de estilo gótico extravagante del siglo XIV, y justo debajo de él, en la galería, se encuentra el órgano de la iglesia, elaborado en el siglo XVII. Regreso al barco, cena y alojamiento. Noche de animación.

DÍA 4. DUCLAIR

Desayuno en el barco. Mañana de navegación. Almuerzo en el barco. Por la tarde salida peatonal acompañados por nuestro guía para visitar Duclair, Habitada desde el periodo galo, el territorio de Duclair conoce un desarrollo real que desde la antigüedad romana. Las abadías de onda de la construcción en la Edad Media sigue prosperando la ciudad, lo que le permite disfrutar de su influencia cultural y económica. Ella sabe que una historia turbulenta lo largo de los siglos, incluyendo la invasión británica de la Guerra de los Cien Años y la famosa batalla de Duclair en 1940. Hoy en día, Duclair atrae a los visitantes que pasan por la zona en busca de experimentar una ciudad llena de autenticidad y el patrimonio histórico de gran interés. Hoy clasificado monumento histórico, la iglesia de St. Denis fecha el origen del siglo XI, un periodo en el que ha mantenido su nave. Reconstruido a lo largo de los siglos, se ha convertido en una torre del siglo XII, un portal renacentista y manchado los siglos XIV y XV. Completamente restaurado. Regreso al barco, cena y alojamiento. Noche de animación.

DÍA 5. HONFLEUR

Desayuno a bordo. Por la mañana salida peatonal acompañados por nuestro guía para visitar Honfleur, ¡Una joya! Te seducirán los encantos de este pueblo de pintores. Un pueblo con bonitas callejuelas bordeadas casas con fachadas de entramados de madera, tiendas y restaurantes típicos convierten este puerto normando en uno de los lugares más bonitos de la costa del norte de Francia. El lugar excepcional del Vieux-Bassin, en el centro de la ciudad, y las casas estrechas y altas que lo rodean. La Lieutenance y la puerta de Caen, vestigios de las fortificaciones. El Puente de Normandía: Se trata de uno de los puentes más grandes del mundo. Une Baja Normandía con Alta Normandía. Saliendo desde Honfleur, cruza el Puente de Normandía y aprovecha para visitar Le Havre cuyo centro está clasificado por la Unesco. Regreso al barco y almuerzo. Por la tarde libre para pasear por los alrededores. Regreso al barco cena y alojamiento.

DÍA 6. ROUEN

Desayuno a bordo. Mañana de navegación. Almuerzo en el barco. Por la tarde salida peatonal acompañados por nuestro guía para visitar Rouen. Haremos un paseo por algunas de las etapas más interesantes de la historia de Francia, un lugar donde un vikingo se convirtió en Duque de Normandía dando el nombre a la región. También el lugar donde Ricardo Corazón de León, duque normando que llegó a ser rey de Inglaterra, tiene enterrado su corazón, y la ciudad donde quemaron en la hoguera a Juana de Arco, heroína y Patrona de Francia. el mejor lugar de Normandía para ver las típicas casas entramadas. La visita de Rouen se va a centrar en la Rue du Gros Horloge, o sea, la calle del Reloj que te lleva desde la Plaza del Mercado Viejo a la catedral.Lo primero que te va a sorprender en tu paseo por el centro de Rubén es la gran cantidad de tradicionales casas tradicionales normandas. Cuando paseas por el centro de Rouen puedes saber cuando una casa es anterior al año 1.500 porque hasta esa fecha los edificios se construían con soportales, pero a raíz de una epidemia de peste que mató a gran parte de la población, dejaron de construirse de esa forma. Entonces se pensaba que la poca ventilación de dichos soportales hacia que la peste se propagara, y tomaron la decisión de que todas las nuevas construcciones dejaran de hacerse así. en la plaza del Mercado Viejo tienes un conjunto de casas entramadas. Regreso al barco cena y alojamiento. Por la noche animación.

DÍA 7. ROUEN – LES ANDELYS

Desayuno a bordo. Mañana de navegación. Almuerzo en el barco. Por la tarde salida peatonal acompañados por nuestro guía para visitar Les Andelys está situado en uno de los más bellos lugares de Francia, en los meandros del río Sena, terreno que sólo podía atraer a una corona de Francia deseosa de abrirse camino hacia el mar. En este enclave, el castillo Gaillard presenta una posición estratégica sobre un acantilado que domina el valle de este tramo final del río. Entre 1196 y 1198, Ricardo Corazón de León, Rey de Inglaterra y duque de Normandía, erigió el castillo Gaillard sobre un acantilado para proteger el ducado y la ciudad de Rouen, su capital. Verdadera obra maestra de la arquitectura militar, y a pesar de estar muy adelantada a su época, la fortaleza no resistió a los asaltos de Philippe Auguste en 1204. Regreso al barco cena de gala, animación y alojamiento.

DÍA 8. PARÍS

Desayuno a bordo. Desembarque en París a las 09:00 h. Entrega de Picnic y traslado a la estación donde tomaremos el TGV dirección a Barcelona. Llegada y despedida esperando volver a verles muy pronto.

 

VISITAS INCLUIDAS:

 • Navegación nocturna de París Iluminado
 • Visita guiada con autocar de París
 • Visita peatonal a Vernon
 • Visita peatonal a Duclair
 • Visita peatonal a Honfleur
 • Visita peatonal a Rouen
 • Visita peatonal a Les Andelys
 • Auriculares individuales en las excursiones

EL PRECIO INCLUYE:

 • Tren alta velocidad Barcelona-París y París-Barcelona
 • Guía acompañante de la agencia toda la duración del viaje
 • Barco Beethoven, de 4 anclas, de la compañía CroisiEurope, que dispone de ascensor, en cabinas dobles exteriores en el primer puente, o en cabinas dobles exteriores en el puente intermedio
 • Pensión completa en el barco, desde la cena del 1er día hasta el desayuno del ultimo día, en base a una refinada cocina francesa
 • Bebidas incluidas en todas las comidas y en el bar del barco, excepto las cartas especiales
 • Cóctel de bienvenida
 • Cena de Gala
 • Wifi gratuito en el barco
 • Seguro de Asistencia en viaje
 • Seguro de Cancelación.
 • Tasas portuarias

EL PRECIO NO INCLUYE:

 • Suplemento habitación individual: 645€.
 • Suplemento camarote puente intermedio: 199€
 • Suite puente principal: 199€
 • Comida primer día
 • Bebidas en el bar del barco de cartas especiales
 • Entradas y guías oficiales no descritos en el programa de viaje
 • Gastos de carácter personal
 • Excursión opcional de día completo a las Playas del Desembarco de Normandía (Reserva obligatoria antes de la salida) 150€ por persona.

Información y Reservas

93 118 05 05664 486 033

Horario de lunes a viernes de 10:00 a 14:00 y de 15:00 a 18:00

Escríbenos por WhatsApp

672 609 408 

Teléfono de Asistencia en el Viaje 24h

680 251 140

Descargarte el folleto de este apetecible viaje smile

Puedes compartir este viaje con quien tú quieras

Puntos de salida

BARCELONA:

 •  PL. ESPAÑA – AV. REINA MARIA CRISTINA (TORRES VENECIANAS)
 • AVDA. MERIDIANA 308(P.BUs) – CAFETERIA 365

 

SABADELL: 

 • PL. CATALUÑA – HOTEL SABADELL

 

PRAT DEL LLOBREGAT:

 • AEROPORTO – TERMINAL1

Contacta con nosotros