Garona y Dordoña desde Burdeos

Crucero Fluvial 

6 días / 5 noches

 

Garona y Dordoña desde Burdeos

 

Salidas:

Sábado 13 de Mayo

 

Visitas incluidas: 
Burdeos – Cussac-Fort-Medoc – Blaye – Liborna – Saint Emilion 

 

Precio por persona: 1.610 €

NOTA: En todas nuestras salidas se aplicaran las restricciones vigentes en cada momento según la normativa Covid-19

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1: ORIGEN – BORDEUS

Sortida acompanyats del nostre guia i trasllat a l’aeroport Barcelona-El Prat per a agafar l’avió amb destinació a Bordeus. (menjar no inclòs). Trasllat al port per a l’embarcament a les 18:00h. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord i allotjament.

DIA 2: BORDEUS – CUSSAC-FORT-MÉDOC – El MÉDOC

Esmorzar. Navegació pel Garona per a arribar fins a la Gironda, vorejant l’illa Cazeau abans d’arribar a Cussac-Fort-Médoc. Dinar a bord. Acompanyats pel nostre guia es farà una visita a peu per Cussac-Fort-Médoc. Població i comuna francesa, situada a la regió de l’Aquitània, departament de Gironda, en el districte de Bordeus i cantó de Castelnau-de-Médoc. Retorn al vaixell. Sopar a bord, animació i allotjament.

DIA 3: CUSSAC-FORT-MÉDOC – ESTUARI DE GIRONDA – BLAYE

Esmorzar. Sortida del vaixell a primera hora del matí i arribada a Blaye. Excursió a peu acompanyats pel nostre guia. Blaye és una impressionant ciutadella dissenyada per Vauban. Aquí l’Estuari ocupa tot el lloc i dibuixa una ciutat plena de sorpreses. Dinar a bord. Navegació per la Gironda fins a l’Estuari. Sopar a bord, nit de ball i allotjament.

DIA 4: BLAYE – LIBORNA – SAINT- EMILION

Esmorzar. Sortida en creuer cap a Liborna. La bastida portuària de Liborna, fundada el 1.270 pel tinent Roger de Leyburn, està situada en la confluència del Dordonya i l’Illa. On a través del baixador nàutic, explorarem els molls, la torre del Gran Port i la plaça porticada Abel Surchamp. Aquesta gran i elegant plaça, està envoltada per antigues façanes, entre les quals destaca la de l’Ajuntament, del segle XV. Dinar a bord. A la tarda, temps lliure a la població. Sopar a bord, nit de gala i allotjament.

DIA 5: LIBORNA – BORDEUS

Esmorzar. Navegació durant el matí cap a Bordeus. Dinar a bord. A la tarda excursió a peu acompanyats pel nostre guia a Bordeus, famós pel seu patrimoni arquitectònic, centre de la famosa regió vitivinícola. És una ciutat port en el riu Garona en el sud-oest de França. És coneguda per la seva catedral gòtica de Saint André, mansions dels segles XVIII i XIX i destacats museus com el Museu de Belles arts de Bordeus. La Place de la Bourse es reflecteix en el Miroir d’eau, essent la piscina reflectant més gran del món. Sopar a bord, nit d’animació i allotjament.

DIA 6: BORDEUS – ORIGEN

Esmorzar. Desembarcament a les 09:00h. Lliurament del pícnic i trasllat a l’aeroport. Arribada a Barcelona i trasllat amb autocar a la nostre ciutat s’origen. Fi dels nostres serveis, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

El preu inclou:

· Trasllats autocar a l’aeroport

· Guia acompanyant

· Vaixell 4 Àncores, MS Cyrano de Bergerac.

· Refinada cuina francesa en Pensió Completa, amb aigua i vi.

· Sopar i nit de gala

· Còctel de benvinguda

· Wifi gratuït a bord

· Animació diària en el vaixell

· Assegurança d’assistència i cancel·lació.

El preu no inclou:

· Suplement Hab. Individual: 389€, guies oficials, taxa turística, despesses de caràcter personal i tot el no descrit en el programa de viatge.

PROGRAMA DE VIAJE:

DÍA 1: ORIGEN – BURDEOS

Salida acompañados de nuestro guía y traslado al aeropuerto Barcelona-El Prat para coger el avión con destino Burdeos. (comida no incluida). Traslado al puerto para el embarque a las 18:00h. Presentación de la tripulación y cóctel de bienvenida. Cena a bordo y alojamiento.

DÍA 2: BURDEOS – CUSSAC-FORT-MÉDOC – EL MÉDOC

Desayuno. Navegación por el Garona para llegar hasta la Gironda, bordeando la isla Cazeau antes de llegar a Cussac-Fort-Médoc. Almuerzo a bordo. Acompañados por nuestro guía se hará una visita a pie por Cussac-Fort-Médoc. Población y comuna francesa, situada en la región de la Aquitania, departamento de Gironda, en el distrito de Burdeos y lado de Castelnau-de-Médoc. Retorno al barco. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 3: CUSSAC-FORT-MÉDOC – ESTUARIO DE GIRONDA – BLAYE

Desayuno. Salida del barco a primera hora de la mañana y llegada a Blaye. Excursión a pie acompañados por nuestro guía. Blaye es una impresionante ciudadela diseñada por Vauban. Aquí el Estuario ocupa todo el lugar y dibuja una ciudad llena de sorpresas. Almuerzo a bordo. Navegación por la Gironda hasta el Estuario. Cena a bordo, noche de baile y alojamiento.

DÍA 4: BLAYE – LIBORNA – SAINT- EMILION

Desayuno. Salida en crucero hacia Liborna. El andamio portuario de Liborna, fundada el 1.270 por el teniente Roger de Leyburn, está situada en la confluencia del Dordoña y la Isla. Donde a través del apeadero náutico, exploraremos los muelles, la torre del Gran Puerto y la plaza porticada Abel Surchamp. Esta grande y elegante plaza, está rodeada por antiguas fachadas, entre las cuales destaca la del Ayuntamiento, del siglo XV. Almuerzo a bordo. Por la tarde, tiempo libre en la población. Cena a bordo, noche de gala y alojamiento.

DÍA 5: LIBORNA – BURDEOS

Desayuno. Navegación durante la mañana hacia Burdeos. Almuerzo a bordo. Por la tarde excursión a pie acompañados por nuestro guía en Burdeos, famoso por su patrimonio arquitectónico, centro de la famosa región vitivinícola. Es una ciudad puerto en el río Garona en el suroeste de Francia. Es conocida por su catedral gótica de Saint AndréLa Place de la Bourse se refleja en el Miroir de eau, siendo la piscina reflectant más grande del mundo. Cena a bordo, noche de animación y alojamiento.

DÍA 6: BURDEOS – ORIGEN

Desayuno. Desembarco a las 09:00h. Entrega del picnic y traslado al aeropuerto. Llegada en Barcelona y traslado con autocar a nuestro ciudad se origen. Fin de nuestros servicios, esperando volver a verlos muy pronto.

 

El precio incluye:

· Traslados autocar al aeropuerto

· Guía acompañante

· Barco 4 Anclas, MS Cyrano de Bergerac.

· Refinada cocina francesa en Pensión Completa, con agua y vino.

· Cenar y noche de gala

· Cóctel de bienvenida

· Wifi gratuito a bordo

· Animación diaria en el barco

· Seguro de asistencia y cancelación.

El precio no incluye:

· Suplemento Hab. Individual: 389€, guías oficiales, tasa turística, despesses de carácter personal y todo lo no descrito en el programa de viaje.

Información y Reservas

93 118 05 05664 486 033

Horario de lunes a viernes de 10:00 a 14:00 y de 15:00 a 18:00

Escríbenos por WhatsApp

672 609 408 

Teléfono de Asistencia en el Viaje 24h

680 251 140

Descargarte el folleto de este apetecible viaje smile

Puedes compartir este viaje con quien tú quieras

Puntos de salida

BARCELONA:

  •  PL. ESPAÑA – AV. REINA MARIA CRISTINA (TORRES VENECIANAS)
  • AVDA. MERIDIANA 308(P.BUs) – CAFETERIA 365

 

SABADELL:  

  • PL. CATALUÑA – HOTEL SABADELL

 

GRANOLLERS:

  • Pl. Josep Serrat i Bonastre (P. Bus) – Renfe Granollers Centre

 

PRAT DEL LLOBREGAT:

  • AEROPUERTO – TERMINAL1

Contacta con nosotros