fbpx
Crucero Río Elba de Berlín en Praga

Crucero Fluvial

9 días / 8 noches

 

Crucero Río Elba de Berlín en Praga

 

Salidas:

Viernes 8 de Noviembre

 

Visitas incluidas:
Berlín – Wusterwitz – Magdeburgo – Wittenberg – Meissen – Dresde – Usti- Kralupy – Praga

 

Precio por persona: 2.695€

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1: ORIGEN – BERLÍN

Sortida dels llocs d’origen amb el nostre guía de l’agencia i trasllat a l’aeroport Josep Terradellas-El Prat, per agafar el avió direcció a Berlín Arribada temps lliure i dinar en un restaurant local (inclós), Trasllat al moll per embarcar al Vaixell Elbe Princesse 5 àncores. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord, animació, allotjament.

DIA 2: POSTDAM – WÜSTERWITZ

Esmorzar a bord. Visita guiada a Berlín, capital jove que va protagonitzar la divisió del món en dues parts fa molt de temps. Retorn al vaixell i dinar a bord. Tornada a bord dinar i navegació cap a Nedlitz. Es podrà descobrir l´encant idíl·lic dels llacs de Havel; es vorejarà l’illa dels paons i es podran admirar els edificis històrics. Visita els jardins del Palau de Sans souci, magnífic parc de bonics jardins dissenyat durant el regnat de Federico el Gran. Tornada a bord. Navagació cap a Wusterwitz. Sopar a bord, animació, allotjament.

DIA 3: WÜSTERWITZ – MAGDEBURGO

Esmorzar a bord. Sortida del vaixell a primera hora del matí en direcció a Magdeburg. Matí de navegació perfecta per admirar el paisatge o per participar de l´animació a bord. Arribada a Magdeburg. Dinar a bord. A primera hora de la tarda i sortida per a visitar la ciutat, situada al curs mitjà del riu Elba i de la “Ruta del Romànic”. La catedral és un dels edificis gòtics més importants a Alemanya. Sopar a bord, animació, allotjament. Navegació nocturna cap a Wittenberg.

DIA 4: WITTENBERG

Esmorzar a bord. Arribada a Wittenberg, farem una visita guiada a la ciutat de Luter. Es podrà descobrir el nucli antic i les precioses cases patrícies d’estil renaixentista. Visita de la casa de Luter que originalment va ser un monestir agustí i que acull actualment el museu de la Reforma més gran del món, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Retorn al baixell i dinar a bord. Per la tarda i la nit navegació cap a Meissen. Sopar a bord, animació, allotjament.

DIA 5: MEISSEN – DRESDE

Esmorzar a bord. Arribada a Meissen. Sortida per a visitar la ciutat i de la cèlebre fàbrica de porcellana. Aquí es podrà descobrir el procés de fabricació de la porcellana “dura” i admirar les magnífiques peces exposades al museu. Continuació de la visita on es podrà admirar el castell Albrecht (exteriors) i la catedral (exteriors). Tornada a bord a Dresden i dinar. A la tarda, excursió a la “Florència del Elba”. D’origen eslau i germanitzada després al segle XII pels marbraves de Meissen, la ciutat va ser la residència de ducs i reis durant 700 anys. El seu impressionant patrimoni arquitectònic i artístic la converteixen en un dels centres turístics més importants d’Alemanya. Sopar a bord, animació, allotjament.

DIA 6: BAD SCHANDAU – DECIN – LITOMERICE

Esmorzar a bord. Sortida per a visitar l’Elbsandsteingebirge (massís de marès de l’Elba a la Suïssa saxona). Es podrà descobrir la fortalesa de Königstein que s’aixeca sobre una muntanya rocosa de l’Elba. Construïda al segle XIII i remodelada al llarg dels anys, aquesta magnífica construcció va ser utilitzada com a refugi i presó. Tornada a bord i dinar, navegació per la magnífica regió de la Suïssa saxona on alternen prats, boscos, llacs, vinyes i castells. Sopar a bord, animació, allotjament.

DIA 7: LITOMERICE – MELNIK

Esmorzar a bord. Visita guiada a Litomerice, ciutat real, una de les més antigues de Bohèmia, fundada a el segle XIII i el nucli antic del qual va ser declarat monument històric. Les cases amb arcades disposades al voltant de la plaça central, les nombroses esglésies típiques i altres galeries són una gran font de informació de les vicissituds històriques. Tornada a bord a Roudnice i dinar, tarda de navegació cap a Kralupy. A la tarda, jocs a coberta i animació a bord. A primera hora de la nit, arribada a la capital txeca. Sopar a bord, animació, allotjament.

DIA 8: MELNIK – PRAGA

Esmorzar a bord. Visita guiada al nucli antic de Praga. “Stare Mesto”, aquest barri l’origen del qual es remunta a més de 1000 anys, és un dels principals llocs històrics de Bohèmia. En passejar pels carrerons de la ciutat es podran descobrir entre d’altres, el barri jueu, l’ajuntament i el seu famós rellotge astronòmic i l’església de La nostra Senyora de Tyn. Retorn al vaixell i dinar. Per la tarda excursió al barri del Castell: palaus, esglésies i convents envolten en harmonia el castell que domina la capital. També podreu descobrir la catedral de Sant Vito, l’edifici religiós més gran del país i una de les catedrals gòtiques més prestigioses d’Europa, l’antic Palau reial i el Carrer de l’or. Sopar a bord, nit de gala i allotjament.

DIA 9: PRAGA

Esmorzar a bord. Desembarcament a les 10:00h. Lliurament del pícnic pel dinar (inclòs). Trasllat a l’aeroport de Praga per agafar l’avió que ens portarà fins a Barcelona. Recollida de maletas i trasllat amb autocar els punts d’origen. Fi dels nostres serveis, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

VISITES INCLOSES:

 • Visita panoràmica guiada de Berlín
 • Visita panoràmica guiada de Postdam i Jardins del Palau de Sanssouci
 • Visita guiada a Magdeburgo
 • Visita guiada a Wittenberg
 • Visita guiada a Meissen
 • Visita guiada a Dresde
 • Visita a la Sajonia Suïssa
 • Visita guiada a Litomerice
 • Visita guiada a Praga – el casc antic
 • Visita guiada a Praga – Barri del castell

EL PREU INCLOU:

 • Trasllat en autocar de origen a l’aeorport Josep Terradellas-El Prat, anada i tornada
 • Guia acompanyant de l’agencia tota la durada del viatge
 • Bitllet avió anada i tornada Barcelona – Berlín – Praga – Barcelona
 • Dinar primer dia en restaurant local
 • Trasllat en autocar fins el moll embarcament anada i tornada
 • Allotjament al Vaixell Elbe Princesse (5 àncores), de la companyia CroisiEurope,
 • Allotjament en cabines dobles exteriors en el pont principal
 • Pensió complerta en el vaixell, en base a una refinada cuina francesa
 • Begudes incloses en tots els àpats i en el bar del vaixell, excepte les cartes especials
 • Còctel de benvinguda en el vaixell
 • Sopar de gala
 • Wifi gratuït en el vaixell
 • Pic-Nic de l’últim dia
 • Auriculars individuals en les excursions
 • Assegurança d’assistència i d’anul·lació
 • Taxes portuàries

EL PREU NO INCLOU:

 • Suplement cabina doble d’ús individual: 949€
 • Suplement cabina pont superior: 200€
 • Begudes al bar del vaixell de cartes especials
 • Entrades i guies oficials no descrites en el programa de viatge
 • Despesses de càracter personal

PROGRAMA DE VIAJE:

DÍA 1: ORIGEN – BERLÍN

Salida desde los lugares de origen con nuestro guía de la agencia y traslado al aeropuerto Josep Tarradellas-El Prat, para tomar el avión con destino a Berlín. Llegada, tiempo libre y almuerzo en un restaurante local (incluido). Traslado al muelle para embarcar en el Barco Elbe Princesse 5 anclas. Presentación de la tripulación y cóctel de bienvenida. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 2: POSTDAM – WÜSTERWITZ

Desayuno a bordo. Visita guiada a Berlín, la joven capital que protagonizó la división del mundo en dos partes hace mucho tiempo. Regreso al barco y almuerzo a bordo. Navegación hacia Nedlitz. Se podrá descubrir el encanto idílico de los lagos de Havel; se bordeará la isla de los pavos y se podrán admirar los edificios históricos. Visita a los jardines del Palacio de Sanssouci, magnífico parque de bonitos jardines diseñado durante el reinado de Federico el Grande. Regreso al barco. Navegación hacia Wusterwitz. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 3: WÜSTERWITZ – MAGDEBURGO

Desayuno a bordo. Salida del barco temprano en dirección a Magdeburgo. Mañana de navegación perfecta para admirar el paisaje o participar en la animación a bordo. Llegada a Magdeburgo. Almuerzo a bordo. Por la tarde, salida para visitar la ciudad, ubicada en el curso medio del río Elba y en la “Ruta del Románico”. La catedral es uno de los edificios góticos más importantes en Alemania. Cena a bordo, animación y alojamiento. Navegación nocturna hacia Wittenberg.

DÍA 4: WITTENBERG

Desayuno a bordo. Llegada a Wittenberg, donde se realizará una visita guiada a la ciudad de Lutero. Se podrá descubrir el casco antiguo y las preciosas casas patricias de estilo renacentista. Visita a la casa de Luter que originalmente fue un monasterio agustino y que actualmente alberga el museo de la Reforma más grande del mundo, declarado Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO. Regreso al barco y almuerzo a bordo. Por la tarde y noche navegación hacia Meissen. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 5: MEISSEN – DRESDE

Desayuno a bordo. Llegada a Meissen. Salida para visitar la ciudad y la célebre fábrica de porcelana. Aquí se podrá descubrir el proceso de fabricación de la porcelana “dura” y admirar las magníficas piezas expuestas en el museo. Continuación de la visita donde se podrá admirar el castillo Albrecht (exteriores) y la catedral (exteriores). Regreso al barco y almuerzo. Por la tarde, excursión a la “Florencia del Elba”. De origen eslavo y germanizada después en el siglo XII por los margraves de Meissen, la ciudad fue la residencia de duques y reyes durante 700 años. Su impresionante patrimonio arquitectónico y artístico la convierten en uno de los centros turísticos más importantes de Alemania. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 6: BAD SCHANDAU – DECIN – LITOMERICE

Desayuno a bordo. Salida para visitar el Elbsandsteingebirge (macizo de arenisca del Elba en la Suiza sajona). Se podrá descubrir la fortaleza de Königstein que se alza sobre una montaña rocosa del Elba. Construida en el siglo XIII y remodelada a lo largo de los años, esta magnífica construcción fue utilizada como refugio y prisión. Regreso al barco y almuerzo, navegación por la magnífica región de la Suiza sajona donde alternan prados, bosques, lagos, viñedos y castillos. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 7: LITOMERICE – MELNIK

Desayuno a bordo. Visita guiada a Litomerice, ciudad real, una de las más antiguas de Bohemia, fundada en el siglo XIII y cuyo casco antiguo fue declarado monumento histórico. Las casas con arcadas dispuestas alrededor de la plaza central, las numerosas iglesias típicas y otras galerías son una gran fuente de información sobre las vicisitudes históricas. Regreso al barco en Roudnice y almuerzo, tarde de navegación hacia Kralupy. Por la tarde, juegos en cubierta y animación a bordo. A primera hora de la noche, llegada a la capital checa. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 8: MELNIK – PRAGA

Desayuno a bordo. Visita guiada al casco antiguo de Praga. “Stare Mesto”, este barrio cuyo origen se remonta a más de 1000 años, es uno de los principales lugares históricos de Bohemia. Paseando por las calles de la ciudad se podrán descubrir, entre otros, el barrio judío, el ayuntamiento y su famoso reloj astronómico y la iglesia de Nuestra Señora de Tyn. Regreso al barco y almuerzo. Por la tarde, excursión al barrio del Castillo: palacios, iglesias y conventos envuelven en armonía el castillo que domina la capital. También se podrá descubrir la catedral de San Vito, el edificio religioso más grande del país y una de las catedrales góticas más prestigiosas de Europa, el antiguo Palacio Real y la Calle del Oro. Cena a bordo, noche de gala y alojamiento.

DÍA 9: PRAGA

Desayuno a bordo. Desembarque a las 10:00h. Entrega del picnic para el almuerzo (incluido). Traslado al aeropuerto de Praga para tomar el avión que nos llevará de vuelta a Barcelona. Recogida de maletas y traslado en autocar a los puntos de origen. Fin de nuestros servicios, esperando volver a verlos muy pronto.

 

VISITAS INCLUIDAS:

 • Visita panorámica guiada de Berlín
 • Visita panorámica guiada de Postdam y Jardines del Palacio de Sanssouci
 • Visita guiada a Magdeburgo
 • Visita guiada a Wittenberg
 • Visita guiada a Meissen
 • Visita guiada a Dresde
 • Visita a la Sajonia Sajona
 • Visita guiada a Litomerice
 • Visita guiada a Praga – el casco antiguo
 • Visita guiada a Praga – Barrio del castillo

 

EL PRECIO INCLUYE:

 • Traslado en autocar de origen al aeropuerto Josep Tarradellas-El Prat, ida y vuelta
 • Guía acompañante de la agencia durante toda la duración del viaje
 • Billete de avión ida y vuelta Barcelona – Berlín – Praga – Barcelona
 • Almuerzo del primer día en restaurante local
 • Traslado en autocar hasta el muelle de embarque, ida y vuelta
 • Alojamiento en el Barco Elbe Princesse (5 anclas), de la compañía CroisiEurope
 • Alojamiento en camarotes dobles exteriores en el puente principal
 • Pensión completa en el barco, basada en una refinada cocina francesa
 • Bebidas incluidas en todas las comidas y en el bar del barco, excepto las cartas especiales
 • Cóctel de bienvenida en el barco
 • Cena de gala
 • Wifi gratuito en el barco
 • Picnic del último día
 • Auriculares individuales en las excursiones
 • Seguro de asistencia y de cancelación
 • Tasas portuarias

 

EL PRECIO NO INCLUYE:

 • Suplemento camarote doble de uso individual: 949€
 • Suplemento camarote puente superior: 200€
 • Bebidas en el bar del barco de cartas especiales
 • Entradas y guías oficiales no descritas en el programa de viaje
 • Gastos de carácter personal

Información y Reservas

93 118 05 05664 486 033

Horario de lunes a viernes de 10:00 a 14:00 y de 15:00 a 18:00

Escríbenos por WhatsApp

672 609 408 

Teléfono de Asistencia en el Viaje 24h

680 251 140

Descargarte el folleto de este apetecible viaje smile

Puedes compartir este viaje con quien tú quieras

Puntos de salida

SABADELL:

Pl. Catalunya (P: Bus) – Hotel Sabadell

LLIÇÀ DE MUNT:

C. de Folch i Torres, 102 (Frente Calsal d’Avis)

BARCELONA:

Pl. España – Hotel Catalonia Plaza

Contacta con nosotros

Chatear
1
💬 ¿Quieres hablar con nosotros?
Hola👋🏼. Podemos ayudarte si lo necesitas.
Pulsa el botón y hablamos por WhatsApp.