fbpx
Escalas del Roine

Crucero Fluvial

7 días / 6 noches

 

Escalas del Roine

Cena en Abbaye de Collonges de Paul Bocuse

 

Salidas:

Miércoles 3 de Julio

 

Visitas incluidas:
Lió – Collonges – Au -Mont- D’Or – Tain L’Hermitage- Avinyó – Arles – Vives – Gorgs Del Ardèche

 

Precio por persona: 1.795€

PROGRAMA DEL VITGE:

DIA 1: ORIGEN – LIÓ

Sortida dels llocs d’origen i trasllat a a l’estació de Barcelona-Sants, on ens esperarà el nostre guia i a les 08:22h agafarem el AVE que ens durà a Lió (dinar no inclòs). Arribada a les 13:20h, un autocar ens portarà al port per deixar les maletes i temps lliure amb el nostre guia per Lió. Embarcament a les 18:00 al vaixell MS Barco Camargue 5 àncores. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord, animació, allotjament, i navegació nocturna cap Avinyó.

DIA 2: AVINYÓ – ARLES

Esmorzar a bord. Visita guiada a la Ciutat dels Papas, imponent fortaleça i ostentuós Palau, és el símbol del poder cristianisme en l’Edat Mitjana i que va acollir a set pontífexs del segle XIV. Durant la visita de les sales del Palau gòtic més gran del món, el tour reconstruirà la vida dels pontífexs, el seu poder polític i religiós. Es podrà admirar les grans sales cerimonials, les capelles i les habitacions privades dels Papas. Retorn al vaixell i dinar a bord. Navegació nocturna cap Arles. Sopar a bord, animació i allotjament.

DIA 3: ARLES – VIVERS

Esmorzar a bord. Al matí excursió per la Camarga, meca de la cultura provincial, aquesta immensa plana unifica estancs, pantans i mar amb una fauna i flora excepcional. Visita a un ramat, domini de criança de bous, per a conèixer les seves tradicions i demostració del treball a cavall. Retorn al vaixell i dinar a bord. Tarda de navegació a través dels paisatges del sud de França: Valence, dominada per la catedral Saint Apollinaire i Montélimar famosa pels seus torrons. Navegació nocturna cap Vivers. Sopar a bord, animació i allotjament.

DIA 4: VIVERS – TAIN L’HERMITAGE

Esmorzar a bord. Visita guiada a Viviers. La ciutat es recorre com un museu d’arquitectura a l’aire lliure on cada pàgina de la història s’esculpeix en pedra. En aquesta ostentosa ciutat medieval, es podrà admirar la catedral més petita de França. Entre altres, es podrà veure: la casa dels cavallers amb la seva increïble façana renaixentista, la torre de Saint Michel, el seminari el mirador amb les seves magnífiques vistes a Vivers. Retorn al vaixell i dinar a bord. A la tarda, visita als Gorgs de l’Ardèche. Aquest tour panoràmic guiat en autobús portarà per un territori que alberga nombrosos tesors. Els gorgs excavats per les aigües turbulentes formen un autèntic canyó que s’exten aproximadament 30 quilòmetres entre valls escarpats, densa vegetació i formacions calcàries. Pas pel Pont d’Arc, arc natural amb 34 metres d’altura. Durant la visita, parada en un mirador per poder admirar les espectaculars vistes des dels gorgs. Retorn al vaixell. Sopar, animació i allotjament.

DIA 5: TAIN L’HERMITAGE – LIÓ

Esmorzar a bord. Al matí visita a la Cité du Chocolat en Train l’Hermitage. Sortida a peu cap a la Cité du Chocolat en Tain l’Hermitage. Aquesta visita permetrà descobrir la història i els secrets de fabricació dels famosos bombons de Valrhona. El recorregut interactiu i multisensorial portarà fins a la plaça dels sentits, les plantacions de cacau, el taller i la fàbrica de xocolata. I per finalitzar, degustació de diferents bombons. Retorn al vaixell i dinar a bord. Tarda de navegació fins a Lió. Sopar a bord, animació nocturna i allotjament.

DIA 6: LIÓ – COLLONGES – AU -MONT- D’OR

Esmorzar a bord. Al matí visita guiada a Lió i degustació a Halles Paul Bocuse. Tour panoràmic de la ciutat fins la Basílica de Fourviere amb visites a Lió i els seus barris. Continuació fins a l’antic Lió, amb les seves cases històriques i els famosos “bouchons”. Descobriment dels traboules, passatges tradicionals que permetien l’accés directe a edificis del Saona. Degustació d’en Halles Paul Bocuse. Descobriment dels 13.500 m² distribuïts en tres pisos d’aquest increïble emplaçament gastronòmic, on uns 50 comerciants apassionats mostren les seves habilitats culinàries. Piscolabis local: degustació de salsitxó i formatge, acompanyat d’una copa de vi. Retorn al vaixell i dinar a bord. A continuació navegant pel riu Saona, arribarem a Collonges – au – Mont-d’Or on es farà escala. Sopar en el restaurant Abbaye de Collongues de Paul Bocuse, autèntic temple de la gastronomia francesa. Paul Bocuse, xef sagrat del segle i amb tres estrelles Michelin, s’ha convertit en el mestre indiscutible de la gastronomia i el producte francès a escala mundial. És en el seu exclusiu restaurant on es podrà gaudir d’un menú personalitzat elaborat pels xefs d’aquesta llegenda de la gastronomia, per a convertir la vetllada en una verdadera experiència culinària. Retorn al vaixell, allotjament i navegació nocturna.

DIA 7: LIÓ – ORIGEN

Esmorzar a bord. Desembarcament a les 10:00h. Temps lliure a Lió, lliurament del pícnic pel dinar (inclòs). Trasllat a l’estació de Lió 12:30h per agafar el AVE a les 14:35h que ens durà de retorn a Barcelona-Sants. Arribada a les 19:32h, recollida de maletas i trasllat amb autocar a Sabadell. Fi dels nostres serveis, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

Horaris previstos AVE – BARCELONA – LIÓ – BARCELONA:

 • Anada 3 de Juliol 08:19 Barcelona – 13:20 Lió
 • Tornada 9 de Juliol 14:35 Lió – Barcelona 19:34

 

VISITES INCLOSES:

 • Visita a Lió i desgustació a Halles Paul Bocuse
 • Sopar al restaurant Abbaye de Collonges de Paul Bocuse
 • Visita a Arles
 • Visita a Vivers
 • Visita a la Cité du xocolata a Tain l’Hermitage ó similar
 • Visita al Palau dels Papas
 • Visita la Camarga
 • Visita a les Gargantes del Ardèche

EL PREU INCLOU:

 • Trasllat en autocar de origen a l’estació de Sants, anada i tornada
 • Guia acompanyant de l’agencia tota la durada del viatge
 • Bitllet anada i tornada Bitllet AVE Barcelona – Lió – Barcelona
 • Trasllat en autocar fins el moll de Lió anada i tornada
 • Allotjament al vaixell MS Camarga 5 àncores, de la companyia CroisiEurope, en cabines dobles exteriors en el pont principal
 • Pensió complerta en el vaixell, des del sopar del 1r dia fins a l’esmorzar del últim dia, en base a una refinada cuina francesa
 • Begudes incloses en tots els àpats i en el bar del vaixell, excepte les cartes especials
 • Còctel de benvinguda en el vaixell
 • Sopar de gala
 • Wifi gratuït en el vaixell
 • Pic-Nic de l’últim dia
 • Auriculars individuals en les excursions
 • Assegurança d’assistència i d’anul·lació
 • Taxes portuàries

EL PREU NO INCLOU:

 • Suplement cabina doble d’ús individual: 425
 • Suplement cabina pont superior: 165
 • El dinar del primer dia
 • Begudes al bar del vaixell de cartes especials
 • Entrades i guies oficials no descrites en el programa de viatge
 • Despesses de càracter personal

PROGRAMA DE VIAJE:

DÍA 1: ORIGEN – LYON

Salida desde los lugares de origen y traslado a la estación de Barcelona-Sants, donde nuestro guía nos esperará y a las 08:22h tomaremos el AVE que nos llevará a Lyon (almuerzo no incluido). Llegada a las 13:20h, un autocar nos llevará al puerto para dejar las maletas y tiempo libre con nuestro guía por Lyon. Embarque a las 18:00 en el barco MS Barco Camargue 5 anclas. Presentación de la tripulación y cóctel de bienvenida. Cena a bordo, animación, alojamiento y navegación nocturna hacia Aviñón.

DÍA 2: AVIÑÓN – ARLES

Desayuno a bordo. Visita guiada a la Ciudad de los Papas, imponente fortaleza y ostentoso Palacio, es el símbolo del poder cristiano en la Edad Media y que acogió a siete pontífices del siglo XIV. Durante la visita de las salas del Palacio gótico más grande del mundo, el tour reconstruirá la vida de los pontífices, su poder político y religioso. Se podrá admirar las grandes salas ceremoniales, las capillas y las habitaciones privadas de los Papas. Regreso al barco y almuerzo a bordo. Navegación nocturna hacia Arles. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 3: ARLES – VIVEROS

Desayuno a bordo. Por la mañana excursión por la Camarga, cuna de la cultura provincial, esta inmensa llanura unifica estanques, pantanos y mar con una fauna y flora excepcional. Visita a un rebaño, dominio de cría de toros, para conocer sus tradiciones y demostración del trabajo a caballo. Regreso al barco y almuerzo a bordo. Tarde de navegación a través de los paisajes del sur de Francia: Valence, dominada por la catedral Saint Apollinaire y Montélimar famosa por sus turrones. Navegación nocturna hacia Viveros. Cena a bordo, animación y alojamiento.

DÍA 4: VIVEROS – TAIN L’HERMITAGE

Desayuno a bordo. Visita guiada a Viviers. La ciudad se recorre como un museo de arquitectura al aire libre donde cada página de la historia se esculpe en piedra. En esta ostentosa ciudad medieval, se podrá admirar la catedral más pequeña de Francia. Entre otros, se podrá ver: la casa de los caballeros con su increíble fachada renacentista, la torre de Saint Michel, el seminario el mirador con sus magníficas vistas a Viveros. Regreso al barco y almuerzo a bordo. Por la tarde, visita a las Gargantas del Ardèche. Este tour panorámico guiado en autobús llevará por un territorio que alberga numerosos tesoros. Las gargantas excavadas por las aguas turbulentas forman un auténtico cañón que se extiende aproximadamente 30 kilómetros entre valles escarpados, densa vegetación y formaciones calcáreas. Paso por el Pont d’Arc, arco natural con 34 metros de altura. Durante la visita, parada en un mirador para poder admirar las espectaculares vistas desde las gargantas. Regreso al barco. Cena, animación y alojamiento.

DÍA 5: TAIN L’HERMITAGE – LYON

Desayuno a bordo. Por la mañana visita a la Cité du Chocolat en Tain l’Hermitage. Salida a pie hacia la Cité du Chocolat en Tain l’Hermitage. Esta visita permitirá descubrir la historia y los secretos de fabricación de los famosos bombones de Valrhona. El recorrido interactivo y multisensorial llevará hasta la plaza de los sentidos, las plantaciones de cacao, el taller y la fábrica de chocolate. Y para finalizar, degustación de diferentes bombones. Regreso al barco y almuerzo a bordo. Tarde de navegación hasta Lyon. Cena a bordo, animación nocturna y alojamiento.

DÍA 6: LYON – COLLONGES – AU -MONT- D’OR

Desayuno a bordo. Por la mañana visita guiada a Lyon y degustación en Halles Paul Bocuse. Tour panorámico de la ciudad hasta la Basílica de Fourviere con visitas a Lyon y sus barrios. Continuación hasta el antiguo Lyon, con sus casas históricas y los famosos “bouchons”. Descubrimiento de los traboules, pasajes tradicionales que permitían el acceso directo a edificios del Saona. Degustación en Halles Paul Bocuse. Descubrimiento de los 13,500 m² distribuidos en tres pisos de este increíble emplazamiento gastronómico, donde unos 50 comerciantes apasionados muestran sus habilidades culinarias. Aperitivo local: degustación de salchichón y queso, acompañado de una copa de vino. Regreso al barco y almuerzo a bordo. A continuación navegando por el río Saona, llegaremos a Collonges – au – Mont-d’Or donde se hará escala. Cena en el restaurante Abbaye de Collonges de Paul Bocuse, auténtico templo de la gastronomía francesa. Paul Bocuse, chef sagrado del siglo y con tres estrellas Michelin, se ha convertido en el maestro indiscutible de la gastronomía y el producto francés a escala mundial. Es en su exclusivo restaurante donde se podrá disfrutar de un menú personalizado elaborado por los chefs de esta leyenda de la gastronomía, para convertir la velada en una verdadera experiencia culinaria. Regreso al barco, alojamiento y navegación nocturna.

DÍA 7: LYON – ORIGEN

Desayuno a bordo. Desembarque a las 10:00h. Tiempo libre en Lyon, entrega del picnic para el almuerzo (incluido). Traslado a la estación de Lyon a las 12:30h para tomar el AVE a las 14:35h que nos llevará de regreso a Barcelona-Sants. Llegada a las 19:32h, recogida de maletas y traslado en autocar a Sabadell. Fin de nuestros servicios, esperando volver a verlos muy pronto.

Horarios previstos AVE – BARCELONA – LYON – BARCELONA:

 • · Ida 3 de Julio 08:19 Barcelona – 13:20 Lyon
 • · Vuelta 9 de Julio 14:35 Lyon – Barcelona 19:34

 

VISITAS INCLUIDAS:

 • Visita a Lyon y degustación en Halles Paul Bocuse
 • Cena en el restaurante Abbaye de Collonges de Paul Bocuse
 • Visita a Arles
 • Visita a Viveros
 • Visita a la Cité du chocolate en Tain l’Hermitage o similar
 • Visita al Palacio de los Papas
 • Visita la Camarga
 • Visita a las Gargantas del Ardèche

 

EL PRECIO INCLUYE:

 • Traslado en autocar de origen a la estación de Sants, ida y vuelta
 • Guía acompañante de la agencia durante toda la duración del viaje
 • Billete ida y vuelta Billete AVE Barcelona – Lyon – Barcelona
 • Traslado en autocar hasta el muelle de Lyon ida y vuelta
 • Alojamiento en el barco MS Camargue 5 anclas, de la compañía CroisiEurope, en camarotes dobles exteriores en el puente principal
 • Pensión completa en el barco, desde la cena del 1er día hasta el desayuno del último día, en base a una refinada cocina francesa
 • Bebidas incluidas en todas las comidas y en el bar del barco, excepto las cartas especiales
 • Cóctel de bienvenida en el barco
 • Cena de gala
 • Wifi gratuito en el barco
 • Picnic del último día
 • Auriculares individuales en las excursiones
 • Seguro de asistencia y de cancelación
 • Tasas portuarias

EL PRECIO NO INCLUYE:

 • Suplemento camarote doble de uso individual: 425€
 • Suplemento camarote puente superior: 165€
 • El almuerzo del primer día
 • Bebidas en el bar del barco de cartas especiales
 • Entradas y guías oficiales no descritas en el programa de viaje
 • Gastos de carácter personal

Información y Reservas

93 118 05 05664 486 033

Horario de lunes a viernes de 10:00 a 14:00 y de 15:00 a 18:00

Escríbenos por WhatsApp

672 609 408 

Teléfono de Asistencia en el Viaje 24h

680 251 140

Descargarte el folleto de este apetecible viaje smile

Puedes compartir este viaje con quien tú quieras

Puntos de salida

SABADELL:

Pl. Catalunya (P: Bus) – Hotel Sabadell

LLIÇÀ DE MUNT:

C. de Folch i Torres, 102 (Frente Calsal d’Avis)

BARCELONA:

Pl. España – Hotel Catalonia Plaza

Contacta con nosotros

Chatear
1
💬 ¿Quieres hablar con nosotros?
Hola👋🏼. Podemos ayudarte si lo necesitas.
Pulsa el botón y hablamos por WhatsApp.